Регистрация  Забыли пароль?

Життя для того, щоб жити!

Щоденник егоїстки

voron.jpg

Євгенія  04.07.2008 12:51:25
Настрій: чорт-зна-який

Неочікувані зміни в моєму житті

Зміни дві. 1. Сьогодні зранку зайшла до нас хазяйка і попросила, щоб ми до кінця місяця звільнили квартиру. Це погано. По-перше, зара' треба буде бігати, як неномальним, по місту і шукати нове житло. По-друге, в нас була дуже дешева квартира. Таку більше не знайдемо. А третє саме неприємне винна у всьому я, бо язик задовгий. В центрі міста розповідала подружці про проблеми на квартирі і що хазяйка їх вирішувати зовсім не хоче, бо пофігістка. І це ж треба - вона якраз йшла поруч і все чула. Відчуваю себе дурепою і сволотою, бо вона до нас непогано ставилася. 2. Через два тижні в газеті буде новий редактор. а нова метла, як кажуть... я, звісно, не думаю, що мене звільнять, але певні зміни в роботі точно будуть. і ще невідомо - позитивні чи погані.
Комментариев: 35

Контрольное число

Женька, прийдет хороший редактор, намного лучше, чем был раньше, и начнешь с ним лучше работать и тебе повысят зарплату. И ты сможешь снять хорошую квартиру! Все так и будет. Я точно знаю! Соня

spacer 10

дякую, Сонечко!

Мои фотоальбомы

Случайное фото со мной

Мои фотоальбомы

Интересы
iсторiя, гори, кiно, Книги, мандрiвки, театр, Україна

Черный кот

Мітки

Календар
Ноябрь
ПнВтСрЧтПтСбВск

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Blog Live

2 час 2 мин назад piter комментирует запись - В продолжение кошачьей темы

3 час 34 мин назад СветЛана комментирует запись - В продолжение кошачьей темы

4 час 9 мин назад valentyn777 комментирует запись - В продолжение кошачьей темы

4 час 42 мин назад Євгенія комментирует свою запись - В продолжение кошачьей темы

4 час 43 мин назад Євгенія комментирует свою запись - В продолжение кошачьей темы

4 час 44 мин назад Іren комментирует запись - В продолжение кошачьей темы

4 час 49 мин назад Вовка комментирует запись - В продолжение кошачьей темы